Vasaloppsträff hos Alewalds

Torsdagen den 25 och fredagen den 26 oktober mellan kl 12-20 har du möjlighet att välja skidor ur säsongens nyheter på Alewalds. På plats under dagarna är OS-guldmedaljören från Turin 2006 Anna Olsson och Vasaloppsvinnaren Staffan Larsson samt, under torsdagen, Marie-Helene ”Billan”och Erik Östlund. De kommer att ge dig massor av råd om både utrustning och träning. Även representanter från Vasaloppet kommer att finnas på plats och informera om de olika loppen. Alewalds lottar ut startplatser till Öppet Spår, HalvVasan, KortVasan och UngdomsVasan till sina kunder.

Alewalds kommer att erbjuda minst 20-50 % rabatt på hela längdsortimentet – detta gäller även kläder för längdskidspåret från Dählie, Craft, Dobsom, Salomon och Stoneham samt skidhandskar från Hestra och Lillsport.

Stamkunder får bonus på alla inköp.

Datum, tid och plats: 25 – 26 oktober 2012 kl 12-20, Alewalds Outdoor & Sports, Kungsgatan 32 i Stockholm.

Välkommen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.