Banbeskrivning

Kort sammanfattning av bansträckningen:
Starten sker nedanför Lidas värdhus och går sedan upp i slalombacken, en backe om ca 200 m. Därefter ansluter spåret till en varvslinga som startar med ett lättåkt parti i ca 5 km där det är en ny stigning väntar (saxbacke och därefter en svag stigning i ca 500 m). Efter toppen av backen är det lättåkt ända fram till ca 1 km innan varvningen (alternativ målgång för de som åker 16 km) där det blir en ny svag stigning på ca 700 m. Deltagarna som åker 46 km åker därefter ut på varvslingan igen (totalt 3 varv).
Målgången för både distanserna 16 km samt 46 km sker på toppen av slalombacken vilket innebär att åkarna avslutar loppet med en sista stigning på 200 m. Bansträckningen är varierande och innehåller det mesta!!!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.