Stort tack!

IMG_5874

Tack för alla värmande mail och telefonsamtal vi har fått sedan i söndags. Fantastiskt kul att få ta del av hur ni upplevde årets skidtävling. Vi tackar ödmjukast för all er uppskattning!

Med detta inlägg börjar vi redan nu blicka framåt och startar planeringen inför nästa år.

Vi hoppas få se er åter i spåret nästa år, ni fixade så att årets tävling blev en riktig skidfest!

/ Tävlingsledningen Stockholm Ski Marathon 2015

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stort tack!

 1. Jerry Sundin skriver:

  Tack för en fantastiskt bra arrangerad skidtävling. Utifrån de förutsättningar som gällde med tanke på snötillgången och det varma februari-vädret var det ju helt fantastiskt att ni fixat en 15-kilometerslinga. En stor eloge till er alla som har skottat snö och offrat er fritid för att vi åkare skulle få en bra dag i skidspåret. Sen kan ni också ta på er äran för det fina vädret, det var ju makalöst fint. Tack än en gång
  Jerry

 2. Niklas Ylipää skriver:

  Jag åkte med Anders Zeffer från Ekerö till Lida. Har vi tagit en sådan fantom i klubben får vi se till att hjälpa honom med hans tävlande. Jag hade i uppdrag att langa dricka och vara sekond i övrigt. Anders fick bra bemötande från början. Jag blev av speaker Olle Yttermo tipsad om bra langningsplats. jag hade en fantastisk dag i era funktionärers sällskap.
  Vi från Mälarö SOK vill verkligen tacka för den upplevelse ni bjöd på. Vi kände er uppriktiga glädje och uppskattning av Anders framgång. Vi hoppas att vi nån gång i framtiden kan bjuda tillbaks något av detta hos oss ute på Ekerö.

  mvh Niklas Ylipää.

 3. Marcus Åkerman skriver:

  Tack för ett topparrangemang. Återkommer gärna!

 4. Martin skriver:

  Tack för ett mycket fint arrangemang. Mycket trevligt att ni hade ett tält med dricka och tilltugg vid målgången. En samlingsplats där man avslutar med att snacka lite skit med gamla och nya bekanta är ju pricken över i:et.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *